PARTY POINT FRANCHISE – Magyarország

A Party Point Magyarország első party-kellék hálózata. Party Point a party specialista –  amely a szakszerűség, kreativitás és minőség optimális kombinációján alapszik. Üzleteink vidám és vonzó megjelenéssel, ill. sikeres üzleti koncepcióval hódítják meg a fogyasztókat.

MEGBÍZHATÓ PARTNERSÉG | Party Point számára nagyon fontos egy kompetens hálózat létrehozása, ezért számunkra minden partner fontos és ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a partnerségre, a közös együttműködésre.

A Party Point Hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek.

SZAKMAI TÁMOGATÁS | Party Point részéről maximális támogatást nyújtunk az üzlet megnyitásához, ill. az azt követő időszakhoz, amelyet a cég több mint 10 éves tapasztalata a party üzletben és a magasan képzett szakembereink biztosítják.

TECHNOLÓGIAI TÁMOGATÁS | Az üzlet menedzseléséhez szükséges egyszerű, könnyen elsajátítható technológia rendszert biztosítunk, amely segítségével a normál üzleti folyamatok egyszerűen végezhetőek. Ezen kívül ez megfelelő statisztikai hátteret is biztosít.

SIKERES STRATÉGIA | Party Point sikerességének egyik fő alappillére az üzlet megfelelő lokációja, amely egy jól működő bevásárlóközpont nagy forgalmú szintjén legyen vagy a min. 30 000 lakosú város forgalmas sétálóutcájában. Az optimális üzlet eladótéri mérete 75m-130m2 között van. A min. üzletméret 50m2.

MARKETINGTÁMOGATÁS | A folyamatos piaci információk mellett, összeállítjuk az optimális árukészletet, amelyet folyamatosan a szezonoknak és fogyasztói igényeknek megfelelően fejlesztjük, kirakati és üzleti megjelenéshez iránymutatást adunk és megfelelő marketingkommunikációval támogatjuk a Party Point márka sikerét.

MEGBÍZHATÓ ÉS MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS | Party Point biztosítja a szükséges technikai és gyakorlati tréningeket – szakmai és üzleti, amelyek segítségével elindíthatod a saját kiskereskedelmi üzletedet.

Ezen kívül a Party Point rendszeresen szervez találkozókat, amelyek keretén belül tájékoztatunk a legújabb szakmai és gyakorlati aktualitásokról. Ezen kívül lehetőséged van találkozni a többi átvevő partnerrel és átadóval, megvitatni kérdseket és ezáltal is fejleszteni a szakmai és üzleti képességeidet.

Egy új üzlet kialakításának a költsége 35.000 Ft/m2 (ez nem tartalmazza az üzlet kialakítását.)

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!
franchise@funnybox.hu